• Handgemaakt met ♡
  • Lichtgewicht & anti-allergisch
  • Gratis verzending vanaf 70 euro
  • Clips mogelijk

Weetjes, behind the scenes, inspiratie, ...

Ik neem je mee in mijn verhaal, ik vertel over mijn inspiratie, gun je een blik achter de schermen, vertel over de materialen die ik gebruik, probeer je te inspireren, vertel wat meer over mezelf, toon je hoe een collectie ontstaat en nog veel meer.

Veel leesplezier.

 

Behind The Scenes: Terrazzo

Terrazzo is Italiaans voor terras. Het is een (oude) prachtige techniek die je vaak nog ziet in vloeren van oude gebouwen.Bij terrazzo worden marmerkorrels of stukjes ander materiaal (glas bijvoorbeeld) in cement gegoten, vermengd en na het drogen wordt dit dan gepolijst.De laatste jaren is het terug helemaal in. En niet enkel in gebouwen maar vooral in accessoires.Met polymeerklei werkt de techniek echter helemaal anders dan bij 'echte' terrazzo. Het gaat hier om het uitzicht dat geïnspireerd is op de terrazzotechniek, maar de werkwijze is volledig anders. Terrazzo is een hele leuke techniek om extra kleur en speelsheid te brengen. Het kan met alle mogelijke kleuren en extra reliëf gebruikt worden. Bij organische terrazzo kunnen er ook rondere stukjes in zitten. 

Lees meer »

A work in progress

Als voormalig webdeveloper is het voor mij een hele stap om een website online te zetten die nog niet helemaal af is, en die ik niet van A tot Z volledig ontworpen en gecodeerd heb.

Lees meer »