A work in progress

Gepubliceerd op 4 oktober 2022 om 17:51

Als voormalig webdeveloper is het voor mij een hele stap om een website online te zetten die nog niet helemaal af is, en die ik niet van A tot Z volledig ontworpen en gecodeerd heb.

Om niet te wachten tot zowel mijn website als webshop volledig klaar zijn, met de juiste flow, gelikte teksten, alle puntjes op de i, etc. ben ik alvast gestart.

 

Mijn aanbod, mijn verhaal, mijn website en webshop zullen stap voor stap online komen.
Als startende creatieve onderneemster wil ik nu vooral starten, en ik neem jullie mee op mijn tocht. Dus hou mijn social media in de gaten om op de hoogte te blijven.

 

Ik neem je in mijn blog mee op mijn tocht van inspiratie tot creatie.

 

 

Wat ga je vinden bij Atelier Meer?

Oorbellen

Volledig handgemaakt met veel liefde. Van zeer kleurrijk tot meer ingetogen. Van statement oorbellen tot kindercollectie. Van studs tot lange hangers.

De materialen en onderdelen worden met zorg gekozen. Zoveel mogelijk wordt er met Belgische en Nederlandse producenten gewerkt. De stekertjes en haakjes van de oorbellen zijn steeds nikkelvrij en hypoallergeen; meestal in RVS en soms in chirurgisch staal of zilver.

 

Later zal dit uitgebreid worden met:

Creatieve workshops

Uit je hoofd. Ervaar wat werken met klei je brengt. Leer zelf oorbellen maken en ga naar huis met enkele unieke creaties.

Deze workshops kunnen op locatie gegeven worden of bij mij thuis, in groep of privé.

DIY pakketten

Wil je thuis op je eigen ritme oorbellen leren maken? Ik lever je een pakket basismaterialen en de nodige instructiefilmpjes.

Cutters

Uitsteekvormen voor polymeerklei. Unieke ontwerpen die ik zelf getekend heb, en die zorgvuldig op onze 3D printer geprint worden.

 

Wanneer en in welke volgorde het aanbod uitgebreid zal worden, hangt af van de vraag en mijn energie. Dus heb je interesse in wat komt, stuur me dan zeker een berichtje. Dan kan ik inspelen op jullie vragen en wensen.