Over mij

Hoi! Ik ben Inge, de maker en bezieler achter Atelier Meer. Na borstkanker ben ik mijn leven opnieuw gaan inrichten. Door creatief bezig te zijn, kom ik uit mijn hoofd en gaan mijn ogen fonkelen. En zo kwam ik op het idee om te starten met Atelier Meer.

Creatief bezig zijn is de laatste jaren een rode draad in mijn leven. Ik heb een achtergrond in de fotografie en webdesign en ik haak heel graag. Mijn ogen gaan echter het meeste twinkelen als ik met polymeerklei bezig kan zijn en oorbellen kan maken. Mijn creativiteit is dan onbegrensd. Ik meng kleuren, ik verzin patronen, ik ontwerp vormen voor de uitstekers, ik test technieken uit, ... Alle oorbellen die je in mijn webshop vindt zijn door mij bedacht en handgemaakt in beperkte oplage. Elk stuk is uniek.

 

Enkele weetjes over mij:
♡ 44 jaar jong
♡ wonend in het groene Mol en ook veel bij mijn lief te vinden in Nijlen.
♡ Bijna 6 jaar een super LAT-relatie met Pieter. Mijn rots in de branding.
♡ Mama van Lien (°2012, zot van musical en dans - lees: show verkopen 🎶, mijn lief spookje), plusmama van Matthias (°2011, held met Lego Technic en alles met een motor) & Wannes (°2013j, onbezonnen knuffelaar).
♡ Mijn koffie drink ik zwart en straf. Zonder espresso start ik mijn dag niet.
♡ Ik hou van suppen (staand op een plank peddelen).
♡ Zonsondergangen kunnen mij betoveren met hun kleuren.
♡ Rondom mij heb ik natuur nodig om te wandelen en te genieten. Als ik wilde orchideeën zie dan doe ik een vreugdedansje.
♡ Ik gedij niet in een stad of met teveel drukte. Ik hou van stilte.
♡ Haken en creatief bezig zijn is mijn lang leven.
♡ Meestal ben ik nogal serieus, maar in ons gezin doen we al eens graag zot en steken we onze tong uit op foto.
♡ Soms herkennen mensen die ik tijdje niet gezien heb mij niet meer. Ik heb altijd lang stijl haar gehad, dan kaal door de chemo (zie mijn verhaal) en nu heb ik ontembare krullen.
♡ Liefde begint bij jezelf. Ik blijf aan zelfliefde en mijn zelfvertrouwen werken, en aan het respecteren van mijn grenzen.
♡ Ik heb iets met de kleur turkoois / teal (appelblauwzeegroen if you like).
♡ En natuurlijk heb ik iets met oorbellen.

Wil je nog meer weten ? Stuur me gerust een berichtje. Altijd fijn om een gesprekje met mijn klanten en bezoekers aan te knopen.

 

Liefs,

Inge

 

Lees ook:

Mijn verhaal

Het ontstaan van Atelier Meer